Back
発芽過程における豆科種子貯蔵タンパク質の変化について(第1報) 白大豆種子貯蔵タンパク質の変化について 電気泳動法による解析   :   Electrophoretic Analysis of Changes of Seeds' Storage Protein During Germination Part.1 SDS-Polyacrylamide Gel Electrophoretic Analysis of Changes Induced by Germination in the Storage Protein in White Soybean Seeds 

タイトル (ヨミ) ハツガ カテイ ニ オケル マメカ シュシ チョゾウ タンパクシツ ノ ヘンカ ニ ツイテ ダイ1ポウ シロダイズ シュシ チョゾウ タンパクシツ ノ ヘンカ ニ ツイテ デンキ エイドウホウ ニ ヨル カイセキ
掲載誌情報 東京家政大学研究紀要 2 自然科学 Vol.41 page.63-73 (2001)
本文へのリンク   http://ir.tokyo-kasei.ac.jp/metadb/up/kasei/2011_k_1368.pdf
著者 星野, かほり, 宇高, 京子
著者 (ヨミ) ホシノ, カオリ, ウダカ, キョウコ
著者の別表記 Hoshino, Kaori, Udaka, Kyoko
キーワード等 発芽, 大豆, タンパク質, 電気泳動, germination, Soybean seeds, protein, electrophoresis
東京家政大学十進分類表 (TKDC) K32
出版者 東京家政大学
コンテンツの種類 紀要論文
ファイル形式 application/pdf
ISSN 03851214
NCID AN10157480
言語 日本語
著者版フラグ publisher
ハンドルURL http://ir.tokyo-kasei.ac.jp/meta-bin/mt-pdetail.cgi?cd=00001616


Total Access Count:

1199 times.


Search
Related Materials in




発芽
大豆
タンパク質
電気泳動
germination
Soybean seeds
protein
electrophoresis