Back
本学学生および卒業生の家庭における赤飯の摂取状況調査   :   An Investigation into the Situation of Taking of Red Rice in the Homes of Women Students and Graduates of Our University 

タイトル (ヨミ) ホンガク ガクセイ オヨビ ソツギョウセイ ノ カテイ ニ オケル セキハン ノ セッシュ ジョウキョウ チョウサ
掲載誌情報 東京家政大学研究紀要 2 自然科学 Vol.46 page.29-35 (2006)
本文へのリンク   http://ir.tokyo-kasei.ac.jp/metadb/up/kasei/2011_k_1444.pdf
著者 成田, 亮子, 加藤, 和子, 長尾, 慶子
著者 (ヨミ) ナリタ, アキコ, カトウ, カズコ, ナガオ, ケイコ
著者の別表記 Narita, Akiko, Kato, Kazuko, Nagao, Keiko
キーワード等 赤飯, 伝統食, アンケート, 食生活調査, 食文化, red rice, traditional food, investigation, dietary survey, culture of dietary habits
東京家政大学十進分類表 (TKDC) K30
出版者 東京家政大学
コンテンツの種類 紀要論文
ファイル形式 application/pdf
ISSN 03851214
NCID AN10157480
言語 日本語
著者版フラグ publisher
ハンドルURL http://ir.tokyo-kasei.ac.jp/meta-bin/mt-pdetail.cgi?cd=00001692


Total Access Count:

1429 times.


Search
Related Materials in




赤飯
伝統食
アンケート
食生活調査
食文化
red rice
traditional food
investigation
dietary survey
culture of dietary habits